Per Jan

ASTROLOGI - HÅNDLÆSNING - NUMEROLOGI - I CHING

ASTROLOGI - HÅNDLÆSNING - NUMEROLOGI - I CHING

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
Persondatapolitik (GDPR)
Kirologisk Institut, CVR-nr. 16003050, ved Per Jan Neergaard, er et enkeltmandsfirma. Jeg indsamler og behandler kun oplysninger/data, som jeg har modtaget af dig og som er nødvendige for at jeg kan tilbyde de services, som du kan se på mine websites:
www.perjan.dk og www.livetskort.dk. Ved at bestille en service hos mig giver du samtidigt dit samtykke til at jeg må gemme og behandle dine data.
Jeg indsamler kun følgende data: navn, e-mail, telefonnummer og fødselsdata (dag-måned-år-fødselstid-fødested). I forbindelse med en astrologisk konsultation beder jeg yderligere om en kort begivenhedsliste, som er nødvendig for at korrigere et horoskop. Disse informationer modtager jeg på e-mail/SMS og de gemmes ikke. Jeg indsamler ikke personfølsomme data såsom personnummer og fører ikke journal i forbindelse med konsultationer. Ingen andre har adgang til dine data. I forbindelse med en konsultation tilbydes en optagelse af samtalen. Jeg sender et link til optagelsen og sletter optagelsen indenfor en måned. Jeg gemmer dit horoskop til brug for en eventuel senere konsultation, hvis du giver dit samtykke. Du kan til enhver tid bede om at få slettet de oplysninger jeg har gemt om dig. Dine oplysninger videregives eller deles ikke med tredjepart.