Konsultation

Du kan vælge mellem følgende konsultationsformer:

1. EN KORT KONSULTATION
Et her-og-nu billede af din situation. En kort konsultation, som især er velegnet, hvis du står i nogle konkrete problemstillinger. Alt efter behov benyttes håndlæsning, astrologi, numerologi, spillekort eller en blanding. Du er velkommen til at medbringe konkrete spørgsmål. Løsningsmuligheder og løsningstidspunkter indenfor det nærmeste år belyses. 
Pris kr. 600,- varighed ½ time.

2. EN LÆNGERE KONSULTATION
En konsultation som både kan være en her-og-nu situation eller et eller flere temaer som du ønsker belyst. Alt efter behov benyttes håndlæsning, astrologi, numerologi, spillekort eller en blanding. Du er velkommen til at medbringe konkrete spørgsmål. Løsningsmuligheder og løsningstidspunkter indenfor det nærmeste år belyses. 
Pris kr. 950,- varighed en time.

3. HÅNDLÆSNING
Med udgangspunkt i din nuværende livssituation ser vi nærmere på livstemaer og livsmønstre i dine hænder. Vi benytter ydersiden af dine hænder til at “kortlægge” din situation her og nu. Dernæst vil dine hænders inderside fortælle om din personlighed. Dine fingeraftryk skænker vi stor opmærksomhed. Du får et aftryk med af dine hænder. Du er velkommen til at medbringe konkrete spørgsmål. Prognose og udviklingstemaer for de næste 1-2 år. 
Pris kr. 1350,- varighed ca. 1 time og 15 min.

4. ASTROLOGISK ANALYSE / KOSMOGRAM (HOROSKOP)
Med udgangspunkt i din situation her og nu lader vi horoskopet folde sig ud både bagud i tiden og fremad. Vi ser på væsentlige livstemaer og tidsmønstre. Prognose og udviklingstemaer for de næste 2 år. Du er velkommen til at medbringe konkrete spørgsmål. Du får en tegning af dit kosmogram/horoskop med. 
Pris kr. 1900,- varighed ca. 1½ time.

5. ÅRSHOROSKOP / PROGRESSIVT HOROSKOP
Vi ser på temaer og udviklingsmuligheder for det næste år. Du er velkommen til at medbringe konkrete spørgsmål. 
Pris kr. 1000,- varighed ca. 1 time.

6. HOROSKOP OG HÅNDLÆSNING
En kombination af dit fødselshoroskop og håndlæsning. Prognose og udviklingstemaer for de næste 2 år. Håndlæsning og astrologi supplerer hinanden godt. Hænderne giver et billede på, hvordan du “reagerer” på dit horoskop. Du får både en horoskoptegning og et aftryk af dine hænder med.
Pris kr. 2500,- varighed ca. 1½-2 timer.

7. NUMEROLOGISK ANALYSE
I den reviderede numerologi omsætter vi ikke dit navn til tal, men vi analyserer vokalerne og konsonanterne i dit navn ud fra deres fonetiske klang og vibration. Med din fødselsdato som nøgle og udgangspunkt, ser vi på, hvad tallene fortæller om din personlighed. Du får dit numerogram med. 
Pris kr. 950,- varighed ca. 1 time.

8. “DET STORE OVERBLIK” 
Denne usædvanlige og unikke konsultationsmulighed kombinerer håndlæsning, astrologi og numerologi. Ved at belyse din personlighed og livssituation fra 3 forskellige perspektiver eller vinkler får du en mulighed for at forstå dig selv og dit liv på en ny og anderledes måde. 
Prognose og udviklingstemaer for de næste 2 år. Du får en horoskoptegning/ kosmogram, aftryk af dine hænder og et numerogram med. 
Pris kr. 3300,- varighed 2-3 timer.

9. TELEFON-, SKYPE- ELLER ZOOMKONSULTATION
Alle konsultationsmuligheder – bortset fra de konsultationer, hvor håndlæsning indgår – kan foregå via telefon, Skype eller Zoom.  Kan bookes online – klik her: calendly.com
Pris kr. 600,- for en ½ time / Pris kr. 900,- for 1 time.

10. SPILLEKORT
Spillekort er et godt redskab til at besvare ja/nej spørgsmål. Men de kan også belyse andre spørgsmål du måtte have. Kortoplæg på mellem 3-7 kort benyttes alt efter spørgsmålets karakter. Se nærmere om spillekort på min blog livetskort.dk.

11 GEOMANTISK KONSULTATION. Det er muligt at bestille en geomantisk konsultation. Se nærmere om geomanti under menuen geomanti. Geomanti er et godt redskab til især ja/nej spørgsmål. 
E-mail spørgsmålet til mig inden konsultationen med de baggrundsoplysninger du anser for nødvendige.
Prisen kr. 550,- varighed ca. ½ time.

GAVEKORT udstedes!
Konsultationen optages, hvis du ønsker det, i mp3 format. Alle priser er inkl. moms.

Online tidsbestilling på Calendly
eller på: +45 31123012 bedst mandag-fredag 8.00-08.30
eller på email: info@perjan.dk

Konsultationsadresse:
Herluf Trolles Gade 6
1052 København