Konsultation

Har du brug for at få belyst din situation, har jeg nogle muligheder du kan vælge imellem. Fra en kort her-og-nu konsultation til en mere dybdegående konsultation.

Mine redskaber er henholdsvis astrologi, håndlæsning, numerologi og spillekort, men du kan også vælge ”det store overblik”, hvor jeg benytter alle redskaber sammen.

Redskaberne jeg benytter, kan være en stor hjælp til at belyse din situation og hjælpe dig med at besvare de spørgsmål du måtte have. I mine konsultationer bestræber jeg mig på at være så konkret og præcis, som det er mig overhovedet muligt, når jeg belyser din situation. Vi ser på, hvordan din situation vil kunne udvikle sig i fremtiden og hvilke muligheder du har og hvilke tidspunkter der er bedst egnet til at tage de næste skridt.

Du kan tidsbestille online – klik her: BOOKING
eller på: +45 31123012 bedst mandag-fredag 8.00-08.30
eller på email: info@perjan.dk
Konsultationerne 2, 3 og 8 kan også foregå via telefon eller Google Meet.
Alle priser er inkl. moms. Du kan optage konsultationen, hvis du ønsker det.
GAVEKORT udstedes til alle konsultationsmulighederne.
Konsultationsadresse:
Herluf Trolles Gade 6
1052 København

Bornholm, Hammershus. Foto Per Jan

Du kan vælge mellem følgende konsultationsformer:

 1. “DET STORE OVERBLIK”
  Denne usædvanlige og unikke konsultationsmulighed kombinerer håndlæsning, astrologi og numerologi. Ved at belyse din personlighed og livssituation fra 3 forskellige perspektiver eller vinkler får du en mulighed for at forstå dig selv og dit liv på en ny og anderledes måde. Vi finder den “røde tråd” som løber gennem dit horoskop, dine hænder, tallene i din fødselsdato (dag-måned-år) og i dit navn. I et fugleperspektiv samler vi alle perspektiver i et helhedsbillede.
  Prognose og udviklingstemaer for de næste ca. 2 år. Du får en horoskoptegning, aftryk af dine hænder og et numerogram med.
  Pris kr. 3800,- varighed ca. 2-3 timer.
 2. EN LÆNGERE KONSULTATION
  En konsultation som både kan være en her-og-nu situation eller et eller flere temaer som du ønsker belyst. Alt efter behov benyttes håndlæsning, astrologi, numerologi, spillekort. Du er velkommen til at medbringe konkrete spørgsmål. Løsningsmuligheder og løsningstidspunkter indenfor det nærmeste år belyses.
  Pris kr. 975,- varighed en time.
 3. EN KORT KONSULTATION
  Et her-og-nu billede af din situation. En kort konsultation, som især er velegnet, hvis du står i nogle konkrete problemstillinger. Alt efter behov benyttes håndlæsning, astrologi, numerologi, spillekort. Du er velkommen til at medbringe konkrete spørgsmål. Løsningsmuligheder og løsningstidspunkter indenfor det nærmeste år belyses.
  Pris kr. 650,- varighed ½ time.
 4. HÅNDLÆSNING
  Med udgangspunkt i din nuværende livssituation ser vi nærmere på livstemaer og livsmønstre i dine hænder. Vi benytter ydersiden af dine hænder til at “kortlægge” din situation her og nu. Dernæst vil dine hænders inderside fortælle om din personlighed. Dine fingeraftryk skænker vi stor opmærksomhed. Du får et aftryk med af dine hænder. Du er velkommen til at medbringe konkrete spørgsmål. Prognose og udviklingstemaer for de næste 1-2 år.
  Pris kr. 1500,- varighed ca. 1 time og 15 min.
 5. HOROSKOP / ASTROLOGISK ANALYSE
  Med udgangspunkt i din situation her og nu lader vi horoskopet folde sig både bagud i tiden og fremad. Vi ser på væsentlige livstemaer og tidsmønstre. Prognose og udviklingstemaer for de næste 2 år. Du er velkommen til at medbringe konkrete spørgsmål. Du får en tegning af dit horoskop med.
  Pris kr. 2400,- varighed ca. 1½ time.
 6. ÅRSHOROSKOP / PROGRESSIVT HOROSKOP
  Hvad fortæller horoskopet om dit næste år? Vi ser på temaer og udviklingsmuligheder for det næste år. Du er velkommen til at medbringe konkrete spørgsmål.
  Pris kr. 1400,- varighed ca. 1 time.
 7. NUMEROLOGISK ANALYSE
  Tallene i din fødselsdato og dit navn kan på en enkel og overskuelig måde vise hovedtemaerne i dit liv. I den reviderede numerologi omsætter vi ikke dit navn til tal, men vi analyserer vokalerne og konsonanterne i dit navn ud fra deres lydelige eller fonetiske klang og vibration. Med din fødselsdato som nøgle og udgangspunkt, ser vi på, hvad tallene og bogstaverne fortæller om din personlighed. Du får dit numerogram med.
  Pris kr. 950,- varighed ca. 1 time.
 8. SPILLEKORT
  Spillekort er et godt redskab til at besvare ja/nej spørgsmål. Men de kan også belyse andre spørgsmål du måtte have. Kortoplæg på mellem 3-7 kort benyttes alt efter spørgsmålets karakter. Se nærmere om spillekort på min blog livetskort.dk.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.